Emilie spreekt in

Zakelijke audioproducties

Zoekt u een prettig in het gehoor liggende vrouwenstem? Een stem die niet voorleest of ‘op zegt’, maar vertelt en de luisteraar zijn oren laat spitsen? Luister dan eens naar mijn stemdemo’s. Misschien past mijn geluid precies bij uw productie.

Voor verschillende disciplines

Denk aan: bedrijfsfilms, commercials, telefoon- en navigatiesystemen, instructievideos, e-learnings, audiotours, (nieuws)artikelen of apps.

Zoals u dat wilt

Van nature heb ik een neutrale, heldere stem. Ik spreek correct Nederlands met een goede articulatie, zonder gekunsteld over te komen. Met mijn stem kan ik alle kanten op en klinken zoals u dat wilt: geloofwaardig, betrouwbaar, geruststellend, grappig, enthousiasmerend, als een typetje of juist zakelijk. Ik ben goed te regisseren en pas mijn tone-of-voice aan uw doelgroep aan.

Met gevoel voor timing en ritme

Ook heb ik een goed muzikaal gevoel en feeling voor timing, ritme en cadans. Bovendien beschik ik over een uitstekende leesvaardigheid en tekstbegrip. Hoe kan het ook anders, ik werk al twintig jaar als tekstschrijver en redacteur.

Vanuit eigen studio of op locatie

Ik beschik thuis in Amsterdam over een voicebooth en professionele opnameapparatuur, maar kan ook bij een studio op locatie inspreken. Als ik vanuit mijn inspreekcel werk, kan ik uw tekst binnen 48 uur leveren in MP3 of WAV-formaat. De opnames zijn dan schoongeknipt. Dat betekent dat ik foutjes, klikjes, smakjes en te grote ademteugen eruit heb gehaald. Vervolgens lever ik de bestanden kaal aan zodat u de opnames zelf kan bewerken. 

En ik schrijf ook spreekteksten

Ik kan een bestaande spreektekst redigeren of een pakkende nieuwe tekst voor een product of dienst schrijven. Ook als u de tekst vervolgens niet door mij maar door een ander wilt laten inspreken. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor copywriting.